Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!

Zuluff scutece premium cu fibre de bambus - marimea 2

no-photo
Informatii ambalaj: 
Scutecele sunt ambalate in plastic, pentru a evita udarea sau deteriorarea produsului. Ambalajul exterior este din carton duplex, cu maner. Toate informatiile de pe pachet sunt in limba romana. Termne de valabilitate - 3 ani
Descriere produs: 

FIBRE DE BAMBUS 100% NATURALE

Scutecele Zuluff au fibră de bambus naturală pe interior și pe exterior - toate părțile care ating pielea bebelușului sunt învelite în bambus moale. Nu numai că bambusul este un material prietenos cu pielea - moale, antialergic, super absorbant și respirant ; dar este și foarte prietenos cu mediul. Este o plantă nepretențioasă, care crește pe sol arid, nu are nevoie de irigații sau îngrășăminte și ajunge la maturitate în doar câteva luni, fiind astfel planta minune care înlocuiește cu succes lemnul în multe situații, lăsându-i mai mult timp Pământului să respire.

 PRODUS 75% BIODEGRADABIL  

   În cei 1.5 ani pe care un bebeluș îi petrece, în medie, purtând scutece, se produc peste 300kg de tone de deșeuri plastice numai din scutecele de unică folosință clasice. Cantitatea e echivaluntul a 7500 PET-uri de plastic!  Zuluff este 75% biodegradabil - bambusul de pe exterior și celuloză sustenabilă certificată FSC din miezul absorbant se biodegradeaza și lasă în urmă lor mai puțin plastic decât la scutecele de unică folosință obișnuite.


  FARA CHIMICALE

   La Zuluff credem că fiecare părinte trebuie să fie informat în legătură cu substanțele cu care ia contact copilul sau așa că am simplificat lucrurile : scutecele Zuluff nu au loțiune, nu au parabeni, derivati din petrol, ftalați, BPA sau orice altceva. Au bambus moale - e același lucru că atunci când îmbraci o hăinuță nouă. Nici fibrele de bambus nici celuloză din interior nu sunt albite cu clor, produsul nu prezintă urme de dioxină sau alți compuși potențial periculoși.


 FARA PARFUM

   Bebelușii miros incredibil de frumos - nu au nevoie de parfum. De aceea, scutecele Zuluff nu au parfum și nici un miros specific înainte de a fi folosite. Scutecul este alb- gălbui (fără clor) și nu are desene pentru a evita folosirea vopselelor sau a altor substanțe chimice.

  AFACERE ROMANEASCA
   Zuluff a fost gândit, creat și finanțat în România - este prima marca românească de scutece de unică folosință sustenabile din România. A fost special creat pentru părinții din România, pe măsură dorințelor lor de      la un produs pentru copii. Zuluff nu este produs în România din lipsa infrastructurii de producție dar fabrică cu care colaborăm are cele mai înalte standarde în execuția de scutece ecologice și un proces atent urmărit la fiecare pas, după indicațiile precise ale echipei noastre.

CE CONTINE UN SCUTEC ZULUFF?

Fibre de bambus 100% naturale (biodegradabile)celuloză fără clor, certificată FSC (biodegradabilă, exploatată sustenabil), granule de polimer super absorbant, benzi elastice din spandex, benzi de susținere din polietilenă, lipici pe baza de apă, nontoxic.