Înregistrează gratuit compania ta și descoperă toate avantajele. Testează acum!
Informatii companie
SC Zuluff Diapers SRL
Tip afacere: Distribuitor/Vanzare cu Ridicata, Producator
Tip companie: 
Societate cu Raspundere Limitata (SRL)
Tara inregistrarii companiei: 
Romania
An infiintare: 
2018
Descrierea companiei
Zuluff s-a nascut din drag pentru bebeluși și mame care vor să facă tot ce le stă în putere să le ofere puilor ce e mai bun, fără să încarce și mai mult planeta cu deșeuri sau substanțe chimice. Zuluff e prima marca românească de scutece sustenabile din bambus - creată cu gândul la muntele de scutece de plastic care se strâng zilnic în toate familiile cu bebeluși și la cantitatea impresionantă de substanțe chimice din viață noastră. Am creat un produs din materiale naturale, fără substanțe chimice, parțial biodegradabil. La Zuluff, credem că obiceiurile sănătoase în fiecare zi sunt cheia unui viitor mai curat. Credem că poate să îți fie ușor și făcând alegeri sustenabile, conștiente, pentru familia ta și că e responsabilitatea noastră să lăsăm moștenire un mediu curat. Credem că bebelușii nu au nevoie de parfum, plastic sau desene ci de îmbrățișări calde și de atingeri naturale. Zuluff vrea să le facă mamelor ziua puțin mai bună, în fiecare zi. O alegere sustenabilă, fără iritații și scurgeri - pentru liniștea mamei și a puiului ei.
Limbi vorbite:
Engleza, Franceza, Romana, Spaniola
Nr. angajati: 
sub 5
Cifra de afaceri: 
sub 100.000 EUR
Descriere produse/servicii
Scutece sustenabile cu fibra de bambus 100% naturala Jucarii de dentitie din cauciuc natural Museline din bumbac Alte accesorii pentru bebelusi
Avantajele companiei
Zuluff a fost gândit, creat și finanțat în România - este prima marca românească de scutece de unică folosință sustenabile din România. A fost special creat pentru părinții din România, pe măsură dorințelor lor de la un produs pentru copii.